ADI-mitab-boet_700.png
ADI-referenssi-Intera-Partners_700.png
ADI-referenssi-Pop-Pankki_700.png

Adi Kalusteet

Adi Kalusteet Oy on suomalainen huonekaluvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Salossa. Suorat kuljetukset ja koulutetut asennustiimit takaavat, että kalusteet saadaan asiakkaalle juuri oikeaan aikaan ja laadukkaina. Valmistusprosesseissa käytämme uusinta puuntyöstökoneteknologiaa unohtamatta myöskään perinteistä puusepän kädentaitoa. Lasin, metallin ja puun yhdistäminen on meille jokapäiväistä ja n. 60 % tuotannostamme on ns. mittatilauskalusteiden valmistusta. Tuotantomme linjoille sopii niin yksittäiset erikoiskalusteet kuin myös suuremmat sarjat.
 
Adi toimittaa monipuolisesti kalusteratkaisuja muun muassa auloihin, toimistoihin ja neuvottelutiloihin; kahviloihin, ravintoloihin ja edustustiloihin; kirjastoihin; liikuntatiloihin; valvomoihin; terveydenhoitotiloihin; oppilaitoksiin ja myymälöihin.
 
Palveluihin kuuluvat mm.

  • Tila- ja sisustussuunnittelu
  • Kalustesuunnittelu ja -valmistus
  • “Avaimet käteen” -toimitukset
  • Kuljetus- ja asennuspalvelu
  • Myynnin jälkeinen palvelu tilan toimivuuden varmistamiseksi

Mitabin tuotteet kattavasti esillä ID Helsingissä

Adi lähtee tämän vuoden ID Helsinkiin yhdessä suurimman edustuksensa Mitabin kanssa. Yhteisellä osastolla tullaan näkemään Mitabin tuoreimmat uutuudet kuten Daniel Enoksonin suunnittelema Ahoy sekä Morten & Jonasin Treet. Lisäksi esillä on kattava valikoima Mitabin tuoleja aina Monmartre-klassikosta käytännölliseen ja helposti pinoutuvaan Montoyaan sekä näppäriin baarituoleihin. Osastollamme mukana myös Mitabin edustaja Maria Berg

Tutustu Mitabin tuotteisiin sivullamme: www.adi.fi
 

www.adi.fi