ANTALIS-OFFICES-CAM1-FINAL-LOGO-V2.1.jpg
Antalis_CoverStyl_store.jpg
ANTALIS-MEETING-CAM1-FINAL-LOGO-V3.0.jpg
ANTALIS-SPORTSHOP- with Logo.jpg

Antalis Oy

Tarvitsetko ideoita luovan työsi toteutukseen? Antaliksella on tarjottavanaan sisustussuunnitteluun uusia kuoseja ja sen myötä uusia ideoita. Käytettävissäsi on satoja erilaisia mahdollisuuksia nopeaan, trendikkääseen ja kustannustehokkaaseen sisustamiseen – oli kyse sitten personoidusta tapetoinnista, huonekalujen uudistamisesta, tehostepinnoista, tauluista tms.

Antaliksesta löytyy inspiroivia materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön, koteihin ja julkisiin tiloihin, myymälöihin ja näyttelytiloihin – jopa laivoihin. Materiaalivalikoimassamme on huomioitu myös ympäristövastuullisuus sekä palo- ja IMO-luokitukset.

Kysy lisää – Just ask Antalis! Tervetuloa myös näyttelytiloihimme lentokentän läheisyyteen!

Antalis Oy | Tahkotie 2, 01530 Vantaa | www.antalis.com
Riikka Mouhu, puh. 040 864 1439, riikka.mouhu@antalis.com
Tomi Miilumäki, puh. 044 572 6629, tomi.miilumaki@antalis.com


Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään (Euronext Paris: ANTA), joka on Euroopassa merkittävä toimija suurkuvatulostusratkaisuissa sekä johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija.

Suurkuvamateriaalit: tapetit, kankaat, sisustus- ja tulostuskalvot, laminaatit, magneettiset ja liitutaulumateriaalit, tarrat, banderollit, reikävinyylit, levyt, paperit, kartongit, erikoismateriaalit ym. Suurkuvalaitteet: laminaattorit, leikkurit, tulostimet, myymäläratkaisut ja näyttelytelineet.

www.antalis.fi