AQVA Finland

AQVA Finland Oy tarjoaa julkisten tilojen tarpeisiin, terveydenhuoltoon ja teollisuuteen Suomen kattavimman valikoiman  vesikalusteita sekä veden puhdistus- ja käsittelyratkaisuja. Meiltä saatte myös vesitestit ja -analyysit, asennukset ja huollot. Olemme veden käsittelemisen ja puhdistamisen asiantuntijoita. Tuoteratkaisuissamme on otettu huomioon myös tilojen esteettömyysvaatimukset.
 
AQVA Finland Oy edustaa tuotteita maailman johtavilta LVIS-tuotteiden valmistajilta, kuten Dyson, Delabie ja Uridan. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Jäähallisäätiö, Helsingin kaupunki, useat hotelli- ja ravintolaketjut sekä jää- ja urheiluhallit ympäri Suomea ja Viroa.
 
Edustamamme tuotteet ovat suunniteltuja jatkuvaan kuluttavaan käyttöön julkisissa saniteettitiloissa. Ne ovat todistetusti hygieenisiä, tehokkaita ja luotettavia. Laadukkailla tuotteillamme on pitkät takuuajat. Kaikilla julkisten tilojen tuotteillamme on CE-hyväksyntä, ja suurimmalla osalla tuotteistamme on myös WRAS ja NSF -sertifikaatit. Vedenkulutusta ja ympäristökuormitusta vähentävillä tuotteilla kiinteistö voi saavuttaa kansainväliset LEED ja BREEAM -ympäristöluokitukset.
 
AQVA Finland Oy on perustettu vuonna 2010 Helsingissä. Palvelemme kasvavaa joukkoa yrityksiä ja kuluttajia ympäri Suomen ja Baltian.

 

https://www.aqva.fi/