Baux_kuva3.jpg
Baux_kuva2.jpg
baux_kuva1.jpg

Baux

BAUX on innovatiivinen ruotsalainen tuotemerkki, joka tuottaa akustisia ratkaisuja nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakennuksiin. BAUX -tuotteet täyttävät ympäristöystävälliset standardit ja on täysin kierrätettävä. 

Acoustic wood wool puuvillalastupaneelien mallisto on muodon ja toimivuuden yhdistelmä. Puuvillalastu on tunnettu ja testattu materiaali, jota arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat käyttävät koko ajan ympäri maailmaa, sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tuotteet on rakennettu kahdesta maailman vanhimmasta rakennuksaineesta: puu ja sementti. Näiden yhdistelmä luo yllättävän käytännöllisen, vahvan ja kestävän materiaalin. Tuote omaa M1 päästöluokan.  

100% biopohjainen Acoustic Pulp -paneeli on ensimmäinen maailmassa, joka yhdistää tinkimättömästi äänenvaimennuksen, turvallisuuden ja moderniin esteettisyyden. Vaaraton meille ja ympäristölle. Se ei ole pelkkä lyhytaikainen akustinen vallankumous. 

Viime vuosisadan aikana fossiilisista materiaaleista on tullut normi ja standardi sisustus- ja rakennusteollisuuden akustisille tuotteille. On aika uudenlaisille materiaaleille. Tarvittiin yksi, joka rikkoo muotin ja vie meitä pidemmälle kuin mitä markkinat uskovat. Tämä on mahdollista tuotteiden kestävyyden kannalta myös akustisilla tuotteilla. Acoustic Pulp on valmistettu ruotsalaisesta kuusesta ja männystä, puhdistetusta vedestä, GMO vapaista vehnäleseistä, perunatärkkelyksestä, kasviperäisestä vahasta ja sitrushedelmien kuorista. Tuote on täysin kemikaalivapaa.

 

www.akustiikkapalvelut.fi/tuotemerkit/baux