Bedesign_1116_deer6.jpg
BE_Lume_collection_softgrey4.JPG
BE_Deer_small_softgrey1.jpg

BEdesign

BEdesign on vuonna 2012 perustettu designhuonekaluihin erikoistunut yritys. Perustajat siskokset Bette ja Cilla Eklund. Jälleenmyyntiä 20 eri maassa. Valmistus suomessa alusta loppuun.

Tavoitteenamme on luoda erottautuvia ja tyylikkäitä designtuotteita, jotka on valmistettu Suomessa alusta loppuun. Haluamme tuoda ripauksen positiivista asennetta ja auttaa luomaan harmonisen ja itsevarman tilan ympäristöösi.

Intohimomme luontoa kohtaan tulee kasvuympäristöstämme luonnon helmassa, ja luonnon muodot ja ratkaisut toimivat jatkuvana inspiraation lähteenä. Pyrimme luomaan kauniita ja toimivia designtuotteita, ja pyrimme työskentelemään kestävämmän elämäntavan eteen.

Valitsemme valmistuskumppaneita, jotka jakavat intohimomme käsityöperinteeseen ja haluamme työskennellä parhaiden valmistajien kanssa, jotka sitoutuvat luomaan laadukkaita, pitkäikäisiä tuotteita.

Ydinarvot, joiden eteen työskentelemme:  positiivinen asenne ja harmonia; erottautuva design; vastuullisuus; korkea laatu ja Suomalainen käsityöperinne.

www.bedesign.fi