sshhh 2_EvavaaraDesign.jpg
sshhh 1_EvavaaraDesign.jpg

Evävaara Design

sshhh

Evävaara Designin akustiset tuotteet tunnetaan nyt nimellä sshhh. Yritys kehittää sshh-tuoteperheeseensä uusia innovatiivisia ratkaisuja parantaakseen opiskelun ja työympäristön hyvinvointia tänään ja huomenna. Kaikki tuotteet valmistetaan Lahden talousalueella Suomessa. Sarjan ensimmäinen tuote tuli markkinoille jo vuonna 2002 ja nyt laajasta mallistosta löytyy akustisia tuotteita eri tarkoituksiin. Pääosassa niissä kaikissa on ääni tai äänettömyys.

sshhh-tuoteperhe koostuu hiljaisten ja henkilökohtaisten tilojen luomiseen tarkoitetuista akustisista kalusteista. Sarjan tuotteet sopivat niin avokonttoreihin, lentokentille, hotelleihin, kirjastoihin. Eli kaikkialle, missä kaivataan yksityistä, hiljaista ja henkilökohtaista tilaa. Kaikki
sshhh- sarjan tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Antti Evävaara on valmistanut suunnittelemiaan kalusteita jo vuodesta 1985. Yhtiön perustajana ja omistajana hän vastaa tuotteiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä.

 - Kaunis ja tarkoituksenmukainen muoto syntyy käyttäjän tarpeen ja suunnittelun leikkauspisteessä. Juuri tuossa leikkauspisteessä on toimintani ydin.

Evävaaraa voidaan pitää myös kiistatta funktionaalisen huonekalusuunnittelun edelläkävijänä Euroopassa. Vahvaa innovatiivista kehityslinjaa jatkaen hän pyrkii ratkaisemaan tulevaisuuden käyttäjien tarpeita jo tänään.

www.evavaaradesign.com

sshhh 5_1_EvavaaraDesign.jpg