FrameryQ_hires2_700.png
FrameryOy_OBooth_700.png
Framery_kuva3.png

Framery

” Happiness creates success. Framery creates happiness.”

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla.

Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenien maailman johtavien brändien toimistoissa, muun muassa Microsoftilla, SAPilla, Deloittella ja PWC:llä.

Framery on suomalainen yritys joka valmistaa huippulaadukkaita tuotteita suomalaisista, uusiutuvista ja kierrätettävistä raaka-aineista - kotimaisuusasteemme on pitkälti yli 90%. Materiaalit on valittu huolellisesti luotettavan äänieristyksen takaamiseksi. Framery on tehnyt vuosia töitä sen eteen, että valaistus ja ilmastointijärjestelmä toimivat luotettavasti käytön määrästä riippumatta.

Äänieristetyt työtilat ovat voittaneet monia palkintoja, ja Framery on toimittanut yli 11 000 äänieristettyä työtilaa yli 60 maahan. Frameryn tuotteita toimitetaan tällä hetkellä kaikkialle maailmaan, ja Frameryn voi tavata myös ulkomaisista designtapahtumista.

 

>> Product Catalog 2018

Lue lisää:

https://www.frameryacoustics.com/en/