Genano_kuva2.png
Genano_kuva1.png

Genano

Genano tuo työympäristöön suomalaista terveysteknologiaa ja huippumuotoilua.

Genano on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka sisäilmaratkaisuilla voidaan vähentää sisäilmassa leijuvien epäpuhtauksien, kuten mikrobien, ultrapienten hiukkasten ja haitallisten kaasujen terveysriskejä.

Genano-ilmanpuhdistimet perustuvat Genanon patentoimaan ainutlaatuiseen sähköiseen ilmanpuhdistusmenetelmään, jonka tärkein etu on kyky poistaa ilmasta kaikentyyppisiä epäpuhtauksia aina nanometrin kokoon asti, sekä samalla tappaa mikrobit ja poistaa myös kaasumaisia yhdisteitä – tähän eivät kuitusuodattimiin perustuvat laitteet pysty. 

Genano-ilmanpuhdistimet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan pääosin Suomessa. Tuotemallien suunnitteluprosessissa on ollut mukana muotoilija Harri Koskinen, jonka yhteistyö Genanon kanssa on alkanut jo noin kymmenen vuotta sitten. Huippumuotoilulla on varmistettu, että Genano-ilmanpuhdistinlaitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja aikaa kestäviä niin rakenteeltaan kuin ulkonäöltään. Ne edustavat laadukasta skandinaavista muotoilua, joka sulautuu tyylikkäästi osaksi erilaisia työympäristöjä ja toimitiloja.

Genano-ilmanpuhdistinten avulla voidaan ratkoa jopa kaikkein haastavimmat ilmanpuhdistustarpeet, mukaan lukien ilmateitse leviävien tartuntatautien hallinta ja sairaalahygienian parantaminen sekä turvallisen sisäilman varmistaminen työ- ja opiskeluympäristöissä.

Genanon ammattitaitoiset asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja julkisen sektorin asiakkaita ympäri Suomen. Suojaamme ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä tuottamalla puhdasta ilmaa myös kansainvälisesti yli 30 maassa. 

http://genano.com/fi/