Gravtex / Ihastus Design

Gravtexin ihastuttavat sisustuspaneelit ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suosiota sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden keskuudessa mm. persoonallisuutensa sekä monikäyttöisyytensä ansiosta. Paneeleilla saa helposti ilmettä tai wow-tekijän tilaan kuin tilaan, ja vieläpä mukavan kustannustehokkaasti. Paneelit soveltuvat esimerkiksi tilanjakajaksi, välikatoksi, sängynpäädyksi, katseenvangitsijaksi seinälle ledien kanssa, patterisuojaksi, jne. Vain mielikuvitus on rajana!

Paneelikuoseja on kymmeniä, ja värin voi määrittää läpikuultavista tai RAL-väreistä. Mikäli sopivaa kuviota ei löydy valmiista mallistoista, voi kuosin piirtää itse, tai tilata vaikka yrityksen logon. Paneelit soveltuvat oikean loppukäsittelyn tuloksena myös piharakentamiseen.

Suomessa Gravtexin edustusta hoitaa tamperelainen Ihastus Design Oy. Ihastus Design tarjoaa paneelien lisäksi projekteihin monipuoliset valikoimat sisustustekstiilejä, tapetteja, mattoja sekä niihin liittyvät tarvikkeet ja palvelut. Olemme luotettava ja asiantunteva kumppani projekteissa, ja työskentelemmekin usein asiantuntijan roolissa esim. sisustusarkkitehtien rinnalla antaen erikoisosaamisemme projektiin parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.
 

http://ihastus.fi/toimitilasisustus/

http://gravtex.eu/en/