HermanMiller-kuva3.png
HermanMiller-kuva1.png
HermanMiller-kuva2.png

HermanMiller

Herman Miller Ltd aloitti toimintansa Zeelandissa Michiganissa vuonna 1923. HermanMiller keskittyi alusta pitäen laadukkaiden design kalusteiden valmistukseen. Suunnittelijoinaan aikansa tunnetuimpia designereita kuten Charles ja Ray Eames, George Nelson ja Isamu Noguchi. HermanMiller on tänä päivänä yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista julkiskalusteiden valmistajista. Designin kulmakivet ovat ergonomisuus, ekologisuus ja visuaalisuus. HermanMiller on erityisesti tunnettu luontoa säästävistä tuotantoprosesseistaan.

 

HermanMillerin tuotevalikoimaan kuuluvat lounge- ja toimistokalusteet, eli kaikki mitä toimiston sisustamiseen tarvitaan. Lounge kalusteperheet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä värimaailmaltaan hyvin yhdisteltävissä. HermanMillerin Living Office -teeman mukaan tilan sekä toimistokalustuksen tulisi palvella käyttäjää ja edistää työntekoa ja tiedonjakamista. Living office toimistotilakokonaisuudet ovat innovatiivisia, kompakteja sekä visuaalisesti miellyttäviä.


Työtuolit ovat yksi HermanMillerin erikoisosaamisalueista. HermanMiller on tehnyt vuosia kestävää tuotekehitystä ja tutkimustyötä ergonomiasta. Joten työtuolien suunnittelun lähtökohtana toimii ihmisen luontainen liikerata. HermanMiller tuolit eivät siis ole pelkästään tyylikkään näköisiä vaan ne ovat ergonomisesti suunniteltu tukemaan ja mukautumaan istumatyötä tekevän ihmisen vartaloon. Työtuolien runsaat säätöominaisuudet antavat mahdollisuuden vaihtaa istuma-asentoa päivän aikana. Pitkä takuuaika, 12 vuotta, tekee tuolihankinnan käyttäjän kannalta turvalliseksi ja antaa samalla myös varmuuden siitä, että HermanMiller tuolit kestävät kovassakin käytössä (24/7)  ”isältä pojalle.” Työtuolivalikoima ja värimaailma on laaja joten sopiva malli löytyy niin kotiin kuin toimistoon tukemaan yrityksen värimaailmaa tai kotona sisustusta.

 

http://www.hermanmiller.com/