Intensiivinen ammattilaistapahtuma

Projektisisustamisen ammattilaisille ja hankintapäättäjille suunnattu ID Helsinki on intensiivinen, laadukas tapahtuma tehdä kauppaa ja verkostoitua. Kolmas ID Helsinki järjestetään 12. – 13.9.2017. Tapahtuman aihepiirinä ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Sisäänpääsy on rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton tapahtuma.

ID Helsinki muodostuu messuosastoista, asiantuntijapuheenvuoroista, keskusteluista sekä iltapäivän Afternoon Partystä. Afternoon Party on tavallista aukioloaikaa, astetta rennommassa tunnelmassa.
 
Messuosastoilla ovat tavattavissa alan johtavat yritykset, jotka edustavat yhteensä satoja suomalaisia ja kansainvälisiä tuote- ja palveluntarjoajia. Kaksipäiväinen asiantuntijaohjelma antaa ajankohtaista tietoutta ja tulevaisuuden näkymiä jokapäiväiseen tulokselliseen työskentelyyn.
 

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

ID Helsinki 2017 on avoinna
tiistaina 12.9.2017 klo 9:00 - 19:00
keskiviikkona 13.9.2017 klo 9:00 - 18:00.

 

Paikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa, Henry Fordin katu 6.

Sisäänpääsy: rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton sisäänpääsy. Rekisteröitymiseen ei tarvitse erillistä kutsu tai koodia. Luennoille tai Afternoon Partyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kävijöiden rekisteröityminen avataan näillä sivuilla kesäkuun alussa.

 

KEITÄ MUKANA OSASTOILLA?

Messuosastoilla esitellään julkisten tilojen, toimistojen ja työympäristöjen sisustukseen ja toimivuuteen tarkoitettuja kalusteita, materiaaleja, sisustustuotteita ja ratkaisuja sekä palveluja. Esillä olevat yritykset voivat olla valmistajia, palveluntarjoajia, maahantuojia tai edustajia.
 
ID Helsinki on sopiva media myös silloin, kun tuotteenne tai palvelunne on suunnattu esimerkiksi sisustusarkkitehdin suunnittelutyön avuksi, tai tarjoatte suunnittelu- ja konsultointipalvelua hankkeen tilaajalle.

 

KEITÄ OVAT ID:N KÄVIJÄT?

ID Helsingin kävijät ovat projektisisustamisen, sisustusarkkitehtuurin, arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun ammattilaisia, opiskelijoita ja mediaa. ID on suunnattu myös heille, jotka työnsä puolesta tekevät hankintapäätöksiä esimerkiksi rakennuttajan tai julkishallinnon taholla, tai ovat omassa työyhteisössään tehtävissä, jotka liittyvät toimitilojen tai työympäristön muutoksiin.
 
Toisessa ID:ssä syyskuussa 2016 oli 1 325  ammattilaiskävijää.

 

Järjestäjä

Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki.

 

Tervetuloa!