Intensiivinen ammattilaistapahtuma, 11.-12.9.2018

Projektisisustamisen ammattilaisille ja hankintapäättäjille suunnattu ID Helsinki on intensiivinen, laadukas tapahtuma tehdä kauppaa ja verkostoitua. Tapahtuman aihepiirinä ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Sisäänpääsy on rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton. ID Helsinki on alan johtava tapahtuma Suomessa.

ID Helsinki muodostuu messuosastoista, asiantuntijapuheenvuoroista, keskusteluista sekä iltapäivän Afternoon Partystä. Afternoon Party on tavallista aukioloaikaa, astetta rennommassa tunnelmassa.
 
Messuosastoilla ovat tavattavissa alan johtavat yritykset, jotka edustavat yhteensä satoja suomalaisia ja kansainvälisiä tuote- ja palveluntarjoajia. Kaksipäiväinen asiantuntijaohjelma antaa ajankohtaista tietoutta ja tulevaisuuden näkymiä jokapäiväiseen tulokselliseen työskentelyyn.

Neljäs ID Helsinki järjestetään Tapahtumakeskus Telakalla 11.-12.9.2018. 
Kun olet kiinnostunut tulemaan mukaan näytteilleasettajaksi tai kumppaniksi, tai Sinulla on ohjelmaan liittyviä ehdotuksia ja toiveita, ota yhteyttä! 

Heidi Sinisalo, puh. 044 972 6620, heidi@wola.fi
Päivi Kukkamäki, puh. 050 524 9942, paivi@wola.fi

ID Helsingin järjestää Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki.

 

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

ID Helsinki 2018 on avoinna
tiistaina 11.9.2018 klo 9:00 - 19:00
keskiviikkona 12.9.2018 klo 9:00 - 18:00.

 

Paikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa, Henry Fordin katu 6.

Sisäänpääsy: rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton sisäänpääsy. Rekisteröitymiseen ei tarvitse erillistä kutsu tai koodia. Luennoille tai Afternoon Partyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kävijöiden rekisteröityminen avataan näillä sivuilla kesäkuun alussa.

 

KEITÄ MUKANA OSASTOILLA?

Messuosastoilla esitellään julkisten tilojen, toimistojen ja työympäristöjen sisustukseen ja toimivuuteen tarkoitettuja kalusteita, materiaaleja, sisustustuotteita ja ratkaisuja sekä palveluja. Esillä olevat yritykset voivat olla valmistajia, palveluntarjoajia, maahantuojia tai edustajia.
 
ID Helsinki on sopiva media myös silloin, kun tuotteenne tai palvelunne on suunnattu esimerkiksi sisustusarkkitehdin suunnittelutyön avuksi, tai tarjoatte suunnittelu- ja konsultointipalvelua hankkeen tilaajalle.

 

KEITÄ OVAT ID:N KÄVIJÄT?

ID Helsingin kävijät ovat projektisisustamisen, sisustusarkkitehtuurin, arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun ammattilaisia, opiskelijoita ja mediaa. ID on suunnattu myös heille, jotka työnsä puolesta tekevät hankintapäätöksiä esimerkiksi rakennuttajan tai julkishallinnon taholla, tai ovat omassa työyhteisössään tehtävissä, jotka liittyvät toimitilojen tai työympäristön muutoksiin.
 
Kolmannessa ID:ssä syyskuussa 2017 oli 1 364 ammattilaiskävijää.

 

Järjestäjä

Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki.

 

Tervetuloa!