Projektisisustamisen ammattilaisille ja asiakkaille

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma ID Helsinki nähdään nyt kolmatta kertaa, 12. – 13.9.2017.
Aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tapahtuma muodostuu messuosastoista, kaksipäiväisestä asiantuntijaohjelmasta sekä suositusta Afternoon Partystä.
 
Tapahtumapaikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa. Kaksipäiväinen ID Helsinki designviikon alussa on laadukas tilaisuus tutustua alan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, päivittää ammattitietoutta ja verkostoitua. Sisäänpääsy on maksuton, Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kävijäksi (katso tarkennus tässä alla). Viime kerralla ID Helsingissä oli 1 325 ammattilaiskävijää. Tervetuloa!
- Huom: jos rekisteröityissivu ei aukea, katso selainriviltä, onko selain estänyt sivun latautumisen. Salli latautuminen, niin rekisteröityislomake aukeaa. Tarvittaessa voit rekisteröityä myös tapahtuman sisäänkäynnillä.


Aukioloajat

Tiistaina 12.9.2017 klo 9:00 - 19:00
Keskiviikkona 13.9. klo 9:00 - 18:00

Tiistaina Afternoon Party -aika klo 16:00-19. Tavallista aukioloaikaa, astetta rennommassa tunnelmassa. Ei erillistä ilmoittautumista.
Keskiviikkona Cocktails klo 16:30-18. Samat sävelet kuin tiistaina, ei erillistä ilmoittautumista.


Sisäänpääsy

ID Helsinki on ammattilaistapahtuma. Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä ennakkoon (suositeltavaa) tai paikan päällä. Rekisteröitymiseen ei tarvita erillistä kutsua tai koodia, eikä luennoille tai Afternoon Partyyn tarvitse ilmoittautua erikseen.


Sijainti, pysäköinti ja shuttle bus

ID Helsinki nähdään Tapahtumakeskus Telakalla, Helsingin Hernesaaressa: Henry Fordin katu 6, 00150 Helsinki.

Pysäköinti Tapahtumakeskus Telakalla on maksutonta. Paikalla on liikenteenohjaaja ohjaamassa vaipaille paikoille. Telakan maksuttomat pysäköintipaikat ovat rakennuksen etäisemmässä päädyssä. Aja tapahtuman sisäänkäynnin editse, päädyn pysäköintialueelle.
 
Muilla alueilla: huomioithan yleiset liikennesäännöt ja sen, että talojen seinustojen pysäköintipaikat saattavat olla maksullisia.

Tapahtuman aikana Telakalle pääsee myös maksuttomalla shuttle-kyydillä Helsingin keskustasta.

  • Lähtöpysäkki on >> Kiasman turistibussien pysäkki Mannerheimintiellä, Kiasman pääsisäänkäynnin edessä.
  • Välipysäkki Hietalahden torin laidalla: >>Abrahaminkatu 3. Bussi pysähtyy vain, jos sen pysäyttää! Tässä voit jäädä pois myös paluumatkalla.
  • Tapahtumakeskus Telakalta kuljetus lähtee ID Helsingin sisäänkäynnin edestä, aikataulun mukaisesti.
  • Liikennöinnistä vastaa LEHTIMÄKI, ja linja-auton etuikkunassa kyltti “ID Helsinki”.
  • Kuljetus on maksuton.
Aikataulu_tiistai_suomi.png
Aikataulu_keskiviikko_suomi.png

Lounaskahvila

ID:ssä on kahvila, josta saa suolaista ja makeaa syötävää tapahtuman aukioloaikoina. Lounasaikaan lämmintä lounasruokaa. Cateringistä vastaa viime kerran tapaan Theron Catering.


Näytteilleasettajat

Jokaisella näytteilleasettajalla on näillä sivuilla oma portfolio-sivunsa. Tutustu tästä ID Helsinki 2017 -näytteilleasettajiin!


Ohjelma

ID Helsingissä on molempina tapahtumapäivinä jatkuvasti ohjelmaa, jossa perehdytään projektisisustamisen alan ajankohtaisiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ja luentotila sijaitsee Telakalla messuosastojen välittömässä läheisyydessä. Tutustu tästä ID Helsinki 2017 ohjelmaan!


Järjestäjä ja lisätiedustelut

ID Helsingin järjestää Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki. >> Yhteystietoihin.


Tervetuloa!