Projektisisustamisen ammattilaisille ja asiakkaille

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma ID Helsinki järjestetään seuraavan kerran 9.-10.9.2019. Nyt viidettä kertaa.
ID Helsingin aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tapahtuma muodostuu messuosastoista, kaksipäiväisestä asiantuntijaohjelmasta sekä suositusta Afternoon Partystä.
 
Tapahtumapaikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa. Kaksipäiväinen ID Helsinki designviikon alussa on laadukas tilaisuus tutustua alan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, päivittää ammattitietoutta ja verkostoitua. Sisäänpääsy on maksuton, Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kävijäksi. Rekisteröityminen avautuu näillä sivuilla kesäkuun alussa, eikä rekisteröitymiseen tarvita erillistä kutsua tai koodia.


Aukioloajat

maanantai 9.9.2019 klo 9:00 - 19:00
tiistai 10.9.2018 klo 9:00 - 18:00


Sisäänpääsy

ID Helsinki on ammattilaistapahtuma. Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä ennakkoon (suositeltavaa) tai paikan päällä. Rekisteröitymiseen ei tarvita erillistä kutsua tai koodia, eikä luennoille tai Afternoon Partyyn tarvitse ilmoittautua erikseen.


Sijainti, pysäköinti ja shuttle bus

ID Helsinki nähdään Tapahtumakeskus Telakalla, Helsingin Hernesaaressa: Henry Fordin katu 6, 00150 Helsinki.

Pysäköinti Tapahtumakeskus Telakalla on maksutonta. Paikalla on liikenteenohjaaja ohjaamassa vaipaille paikoille. Telakan maksuttomat pysäköintipaikat ovat rakennuksen etäisemmässä päädyssä. Aja tapahtuman sisäänkäynnin editse, päädyn pysäköintialueelle.
 
Muilla alueilla: huomioithan yleiset liikennesäännöt ja sen, että talojen seinustojen pysäköintipaikat saattavat olla maksullisia.

Tapahtuman aikana Telakalle pääsee myös maksuttomalla shuttle-kyydillä Helsingin keskustasta.

Aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

  • Maksuton bussikuljetus kulkee aikataulun mukaan välillä Kiasma - Hietalahden tori - Tapahtumakeskus Telakka. Kuljetus on maksuton.

  • Kiasmalla lähtöpaikka on museon edustalla turistibussien pysäkki. Liikennöitsijä on LEHTIMÄKI.

  • Tapahtumakeskus Telakalla bussi lähtee ID Helsingin sisäänkäynnin edustalta.


Lounaskahvila

ID:ssä on kahvila, josta saa suolaista ja makeaa syötävää tapahtuman aukioloaikoina. Lounasaikaan lämmintä lounasruokaa.


Näytteilleasettajat

ID Helsinki 2019 -tapahtuman näytteilleasettajat julkaistaan kesällä 2019


Ohjelma

ID Helsingissä on molempina tapahtumapäivinä jatkuvasti ohjelmaa, jossa perehdytään projektisisustamisen alan ajankohtaisiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ja luentotila sijaitsee Telakalla messuosastojen välittömässä läheisyydessä.

Ohjelma julkaistaan kesällä 2019


Järjestäjä ja lisätiedustelut

ID Helsingin järjestää Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo. >> Yhteystietoihin.


Tervetuloa!