Projektisisustamisen ammattilaisille ja asiakkaille

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma ID Helsinki järjestetään seuraavan kerran 11.-12.9.2018. Nyt neljättä kertaa.
ID Helsingin aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tapahtuma muodostuu messuosastoista, kaksipäiväisestä asiantuntijaohjelmasta sekä suositusta Afternoon Partystä.
 
Tapahtumapaikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa. Kaksipäiväinen ID Helsinki designviikon alussa on laadukas tilaisuus tutustua alan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, päivittää ammattitietoutta ja verkostoitua. Sisäänpääsy on maksuton, Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kävijäksi. Rekisteröityminen avautuu näillä sivuilla kesäkuun alussa, eikä rekisteröitymiseen tarvita erillistä kutsua tai koodia.


Aukioloajat

Tiistaina 11.9.2018 klo 9:00 - 19:00
Keskiviikkona 12.9.2018 klo 9:00 - 18:00

Tiistaina Afternoon Party -aika klo 16:00-19. Tavallista aukioloaikaa, astetta rennommassa tunnelmassa. Ei erillistä ilmoittautumista.


Sisäänpääsy

ID Helsinki on ammattilaistapahtuma. Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä ennakkoon (suositeltavaa) tai paikan päällä. Rekisteröitymiseen ei tarvita erillistä kutsua tai koodia, eikä luennoille tai Afternoon Partyyn tarvitse ilmoittautua erikseen.


Sijainti, pysäköinti ja shuttle bus

ID Helsinki nähdään Tapahtumakeskus Telakalla, Helsingin Hernesaaressa: Henry Fordin katu 6, 00150 Helsinki.

Pysäköinti Tapahtumakeskus Telakalla on maksutonta. Paikalla on liikenteenohjaaja ohjaamassa vaipaille paikoille. Telakan maksuttomat pysäköintipaikat ovat rakennuksen etäisemmässä päädyssä. Aja tapahtuman sisäänkäynnin editse, päädyn pysäköintialueelle.
 
Muilla alueilla: huomioithan yleiset liikennesäännöt ja sen, että talojen seinustojen pysäköintipaikat saattavat olla maksullisia.

Tapahtuman aikana Telakalle pääsee myös maksuttomalla shuttle-kyydillä Helsingin keskustasta.

Shuttle_aikataulu2018_suomi.PNG
  • Maksuton bussikuljetus kulkee aikataulun mukaan välillä Kiasma - Hietalahden tori - Tapahtumakeskus Telakka. Kuljetus on maksuton.

  • Kiasmalla lähtöpaikka on museon edustalla turistibussien pysäkki. Liikennöitsijä on LEHTIMÄKI.

  • Tapahtumakeskus Telakalla bussi lähtee ID Helsingin sisäänkäynnin edustalta.


Lounaskahvila

ID:ssä on kahvila, josta saa suolaista ja makeaa syötävää tapahtuman aukioloaikoina. Lounasaikaan lämmintä lounasruokaa. Lounasta voi ostaa tiistaina 11.9. klo 11-14 ja keskiviikkona 12.9. klo 11-15.


Näytteilleasettajat

Jokaisella näytteilleasettajalla on näillä sivuilla oma portfolio-sivunsa.


Ohjelma

ID Helsingissä on molempina tapahtumapäivinä jatkuvasti ohjelmaa, jossa perehdytään projektisisustamisen alan ajankohtaisiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ja luentotila sijaitsee Telakalla messuosastojen välittömässä läheisyydessä.


Järjestäjä ja lisätiedustelut

ID Helsingin järjestää Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki. >> Yhteystietoihin.


Tervetuloa!