KT-Interior_kuva1.png

KT Interior

KT Interior Oy on vuonna 1927 perustettu perheyritys, joka on vuosien varrella maahantuonut viimeisintä tekniikkaa autoista ja radiosta tiehöyliin. Suunta kuitenkin vakiintui valaistusratkaisujen maahantuontiin 1970 luvulla. Myöhemmin 2000-luvun alusta mukaan tuli luontevasti tilanjako sekä kalusteet. Nykyisin KT Interior Oy maahantuo laadukkaiden globaalisti tunnettujen valmistajien tuotteita, joita nähtävillä messuosastollamme. 

Tänä vuonna esittelyssä osastollamme on HermanMiller sekä Wallenium. Lisäksi myös nähtävänä valaisinvalmistaja Regentin tuotteita. 

HermanMiller on maailman suurimpia kalustevalmistajia. HermanMiller on erikoistunut toimitilakalustamiseen. He tekevät mittavia tutkimuksia toimitilojen käytöstä, toimivuudesta ja sen vaikutuksista työtehoon. Ergonomia on yksi HermanMillrin vahvoja kiinnostuksen kohteita. Osastollamme on nähtävissä HermanMillerin ergonomisia työ ja neuvottelutilan tuoleja. 

Wallenium kehittää, myy ja valmistaa väliseinäjärjestelmiä sekä hiljaisia huoneita.  Wallenium tekee aktiivista tuotekehitystä jatkuvasti parantaakseen tuotteiden käytettävyyttä sekä äänieristävyyttä ja ergonomiaa. Walleniumin uusin tuote, ChatBox 2.0. on nähtävillä osastollamme, 

KT Interior Oy palvelee niin suunnittelijoita kuin loppukäyttäjiä toimitilan valaistuksessa, tilanjaossa sekä kalustamisessa. Meiltä löytyy runsas tuotevalikoima sekä asiantunteva palvelu

 

http://www.ktinterior.fi/