MelanieMilja_700.png
ROMALennol_700.png
MILJA_pyyhkeet_700.png

Lennol

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu menestyvä suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Toimitamme sisustustekstiilejä moniin erilaisiin kohteisiin; hotellit, ravintolat & kahvilat, koulut & päiväkodit, toimistot jne. Olemme sisustaneet myös mm. elokuvateatteria ja laivaa - kysy siis rohkeasti!

Lennol toimii Suomessa ja Virossa saksalaisen Textum GmbH:n huonekalukankaiden agenttina.

Textum on yksi johtavista huonekalukankaita valmistavista ja myyvistä yrityksistä Euroopassa ja toimii alansa markkinajohtajana ja trendinluojana. Textumin visio on olla Euroopassa kankaiden johtava valmistaja ja jälleenmyyjä ja paras ja luotettavin kumppani asiakkaille.

Yritysoston myötä Lennol valmistaa vuosien kokemuksella erilaisia varjostimia asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä. Suurin osa kohteista on erilaisia julkitiloja, kuten ravintoloita, hotelleja tai huoltoasemia.

Lennol Oy:lle myönnettiin vuonna 2009 tasavallan presidentin INNOSUOMI 2009-palkinto teemalla ”PET-pulloista huonekalupehmusteita”. Lennol Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille kierrätysmateriaalista valmistetut huonekalupehmusteet ECOSOFT ja ECOSEAT -tuotteet. Palkinto on myöhemmin innoittanut meitä kehittämään uusia tuotteita, joissa voimme hyödyntää innovaatiota. Esimerkiksi POUTA-sarjan tuotteet sekä akustiikkalevyt ja sängynpäädyt sisältävät kierrätysmateriaalia.

http://www.lennol.fi/