LINAK_SFF16_#10_l700.png

LINAK

LINAK on maailman johtava sähkötoimisten karamoottorijärjestelmien valmistaja ja tunnettu korkealuokkaisista, teknisesti kehittyneistä ja innovatiivisista tuoteratkaisuistaan, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä. Täydellinen tuotevalikoima sisältää karamoottorit, nostopilarit, ohjausyksiköt, ohjaimet ja suuren määrän lisävarusteita.
 
LINAK DESKLINE -tuoteryhmä tarjoaa sähköisen säädön kalusteisiin, esimerkiksi korkeussäädettäviin toimistopöytiin, työpöytiin, myyntitiskeihin ja keittiöihin. Pyrimme helposti asennettaviin ja luotettaviin modulaarisiin ratkaisuihin, jotka sopivat muotoiluun sekä toiminnallisesti että esteettisesti.
 
Sulava ja äänetön liike huomaamattoman napin painalluksella auttaa tyylikkään designin luomista. Skandinaavisena yrityksenä arvostamme selkeää, yksinkertaista ja hillittyä muotoilua, ja juuri sellainen on LINAK DESKLINE® -nostopilarimallisto.
 
Moderni toimistoympäristö on muuttumassa dynaamiseksi tilaksi, jossa työntekijän tulee tuntea olonsa mukavaksi voidakseen olla tehokas. Säädettävyys on ergonomisesti viisas valinta. Tutkimukset osoittavat, että istumisen vähentäminen tekee työntekijöistä tehokkaampia, tuottavampia ja terveempiä.
 
Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme uusia ergonomisia säätömahdollisuuksia työpisteisiin. Tavoitteenamme on parantaa sekä loppukäyttäjien mukavuutta että asiakkaidemme tuotteiden kysyntää.
 
Seuraa meitä Instagramissa https://www.instagram.com/linakworld/ ja näet tuotteillamme toteutettuja innovatiivisia ratkaisuja.

Innovatiivisia ratkaisuja on esillä myös messuosastollamme. LINAK OY ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat toteuttaneet ”Enabled by LINAK – Designed by Metropolia” -nimisen yhteistyöprojektin, jossa tehtävänä oli suunnitella uusi kaluste tai laite LINAK-nostopilareita hyödyntäen. Esittelemme upeat työt luovasti toteutetulla messuosastollamme, joka on myös Metropolian opiskelijoiden suunnittelema.

http://www.linak.fi/