office_kapea.png
id-helsinki-Bench bracket_700.png
ID-Helsinki-reddot_700.png

LINAK

LINAK on maailman johtava sähkötoimisten karamoottorijärjestelmien valmistaja ja tunnettu korkealuokkaisista, teknisesti kehittyneistä ja innovatiivisista tuoteratkaisuistaan, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä. Täydellinen tuotevalikoima sisältää karamoottorit, nostopilarit, ohjausyksiköt, ohjaimet ja suuren määrän lisävarusteita.
 
LINAK DESKLINE -tuoteryhmä tarjoaa sähköisen säädön kalusteisiin, esimerkiksi korkeussäädettäviin toimistopöytiin, työpöytiin, myyntitiskeihin ja keittiöihin.  Sulava ja äänetön liike huomaamattoman napin painalluksella auttaa tyylikkään designin luomista.

Skandinaavisena yrityksenä arvostamme selkeää, yksinkertaista ja hillittyä muotoilua. Kuluvan vuoden aikana olemme mm. lisänneet integroidun ohjausyksikön nostopilariin, kehittäneet uusia sovelluksia pöytien mobiilisäätöön ja ratkaisun tilaa säästävien yhdistelmäpöytien kiinnitykseen.
 
Moderni toimistoympäristö muuttuu jatkuvasti ja työntekijän tulee tuntea olonsa mukavaksi voidakseen olla tehokas. Säädettävyys on ergonomisesti viisas valinta. Tutkimukset osoittavat, että istumisen vähentäminen tekee työntekijöistä tehokkaampia, tuottavampia ja terveempiä.
 
Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme uusia ergonomisia säätömahdollisuuksia työpisteisiin. Tavoitteenamme on parantaa sekä loppukäyttäjien mukavuutta että asiakkaidemme tuotteiden kysyntää.
 
Seuraa meitä Instagramissa https://www.instagram.com/linakworld/ ja näet lisää tuotteillamme toteutettuja innovatiivisia ratkaisuja.

http://www.linak.fi/