ljudabsorbent-lod_l700.png
Kuva: Arkkitehtuuritoimisto B & M Oy

Kuva: Arkkitehtuuritoimisto B & M Oy

 

M.A.D. Micro Aided Design Oy

Micro Aided Design Oy – tutummin M.A.D. – on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen ja 3D-suunnittelun hyväksi jo vuodesta 1988. Tarjoamme muun muassa ohjelmistoja, koulutusta ja konsultointia.
 
ArchiCAD on Suomen suosituin tietomallinnusohjelma, joka on kehitetty erityisesti suunnittelijan näkökulmasta. Sitä käyttää peräti 70 % suomalaisista arkkitehtitoimistoista, mikä tekee siitä Suomen suosituimman. ArchiCADin suosio perustuu sen tehokkuuteen, monipuolisuuteen ja intuitiivisuuteen. ArchiCADiä hyödyntää tällä hetkellä yli tuhat asiakasyritystämme. Käyttäjäkuntaan kuuluvat arkkitehtitoimistojen lisäksi kaikki Suomen suurimmat rakentajat, paljon insinööritoimistoja, sisustamisen ammattilaisia sekä muita alan yrityksiä. Ohjelmistojamme hyödynnetään läpi koko rakentamisen elinkaaren aina suunnittelusta kunnossapitoon.
 
Asiakkaidemme tarpeiden tunnistaminen ja palveleminen on tärkein tehtävämme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat asiantuntevaa, välittävää ja positiivista palvelua – asian luonteesta riippumatta.
 
>> www.mad.fi