Seuraava ID Helsinki 11.-12.9.2018 Tapahtumakeskus Telakalla

Projektisisustamisen ammattilaistapahtuma ID Helsinki jatkaa menestyksekkäästi kohti ensi vuotta. Neljäs ID Helsinki nähdään Tapahtumakeskus Telakalla 11.-12.9.2018.

Kun olet kiinnostunut tulemaan mukaan näytteilleasettajaksi tai kumppaniksi, tai Sinulla on ohjelmaan liittyviä ehdotuksia ja toiveita, ota yhteyttä! 

Heidi Sinisalo, puh. 044 972 6620, heidi@wola.fi
Päivi Kukkamäki, puh. 050 524 9942, paivi@wola.fi

ID Helsingin järjestää Wola Event Management Oy / Heidi Sinisalo ja Päivi Kukkamäki.

 

ID Helsinki mukana Helsinki Design Weekin ohjelmassa

ID Helsinki on aiempien vuosien tapaan myös tänä vuonna mukana Helsinki Design Week -festivaalin virallisessa ohjelmassa. Pohjoismaiden suurimmaksi muotoilufestivaaliksi kasvanut Helsinki Design Week järjestetään tänä vuonna 13. kertaa. Monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi mm. muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Viikkoa vietetään 7.-17.9.2017.

Festivaaliohjelma sisältää vuosittain noin 250 tapahtumaa ja tarjoaa tapahtumasisältöä niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin, ympäri kaupunkia. Vuonna 2016 festivaali keräsi yhteensä 158 000 kävijää.

ID Helsinki on vain alan ammattilaisille ja asiakkaille tarkoitettu tapahtuma, mutta sisältönsä puolesta täydentää luontevasti Helsinki Design Weekin tarjontaa. 

Lisätietoja viikosta: www.helsinkidesignweek.com

 

Piiroinen yhteistyökumppaniksi ID Helsinkiin 2017

PIIROINEN on yksi ID Helsinki 2017 -tapahtuman yhteistyökumppaneista. Muun muassa tapahtuman ohjelmahuoneen kalusteet ovat tänä vuonna Piiroisen mallistosta.

Piiroinen on vuonna 1949 perustettu Salossa toimiva perheyritys, jonka toiminnassa on neljä toisiaan tukevaa liiketoiminta-aluetta; metallien pintakäsittely, metallikomponenttien tuotekehitys ja valmistus, puuviilun muotopuristaminen sekä oman julkitilakalustemalliston tuotekehitys, valmistus, myynti ja markkinointi.

Piiroisen kalustetarjonta sisältää irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheilu- ja liikunta-areenoille. Julkisten tilojen kalusteita on toimitettu kaikkialle maailmaan. Viimeisimpiä menestystuotteita on ollut Pi Mallisto, jonka tuoli A1 on hiljattain saanut arvostetun kansainvälisen Red Dot palkinnon.

 

EFG Toimistokalusteet yhteistyökumppaniksi ID Helsinkiin 2017

EFG Toimistokalusteet jatkaa ID Helsinki 2017 yhteistyökumppanina. EFG on ollut mukana ID:ssä alusta alkaen, ja hyvä yhteistyö jatkuukin nyt jo kolmatta kertaa.

Tapahtumassa EFG Toimistokalusteiden Activity Based by EFG on huone, jossa voi messujen lomassa paitsi tutustua uusimpiin tuoteratkaisuihin ja -kokonaisuuksiin, myös käyttää puitteita omaan hetken työntekoon tai asiakasneuvotteluun.

prointerior ja HR-viesti jatkavat ID Helsingin mediakumppaneiksi

Prointerior ja HR-viesti jatkavat ID Helsinki -tapahtuman mediakumppaneina.

Prointerior on korkeatasoinen arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut ammattilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

HR-viesti on henkilöstöosaamisen ammattilaisille suunnattu lehti, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen, hyvinvointiin ja muutoksen edistämiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa.

Molempien julkaisijana toimii Publico Oy.

Rakennuslehti mediakumppaniksi ID Helsinkiin 2017

Rakennuslehti on yksi ID Helsinki 2017 -tapahtuman mediakumppaneista

Juuri 50 vuotta täyttänyt Rakennuslehti on perjantaisin ilmestyvä, tabloid-kokoinen sanomalehti, joka käsittelee monipuolisesti uutis- ja ajankohtaisaiheita rakennusalan kaikilta sektoreilta: talorakentaminen, korjausrakentaminen, talotekniikka ja infra.

Rakennuslehteä kustantaa Sanoma-konserniin kuuluva Sanoma Tekniikkajulkaisut, jonka taustalla puolestaan ovat alan koulutettujen ammattilaisten liitot RIL, RIA, RKL ja Rakennusteollisuus RT.

Rakennuslehti on viikkolehden lisäksi myös aktiivinen uutissivusto ja suosittu rekrytointimedia, jonka lukijakunta ulottuu ammattiopiskelijoista suuryritysten ylimpään johtoon.