Piiroinen yhteistyökumppaniksi ID Helsinkiin 2017

PIIROINEN on yksi ID Helsinki 2017 -tapahtuman yhteistyökumppaneista. Muun muassa tapahtuman ohjelmahuoneen kalusteet ovat tänä vuonna Piiroisen mallistosta.

Piiroinen on vuonna 1949 perustettu Salossa toimiva perheyritys, jonka toiminnassa on neljä toisiaan tukevaa liiketoiminta-aluetta; metallien pintakäsittely, metallikomponenttien tuotekehitys ja valmistus, puuviilun muotopuristaminen sekä oman julkitilakalustemalliston tuotekehitys, valmistus, myynti ja markkinointi.

Piiroisen kalustetarjonta sisältää irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheilu- ja liikunta-areenoille. Julkisten tilojen kalusteita on toimitettu kaikkialle maailmaan. Viimeisimpiä menestystuotteita on ollut Pi Mallisto, jonka tuoli A1 on hiljattain saanut arvostetun kansainvälisen Red Dot palkinnon.