ID Helsinki mukana Helsinki Design Weekin ohjelmassa

ID Helsinki on aiempien vuosien tapaan myös tänä vuonna mukana Helsinki Design Week -festivaalin virallisessa ohjelmassa. Pohjoismaiden suurimmaksi muotoilufestivaaliksi kasvanut Helsinki Design Week järjestetään tänä vuonna 13. kertaa. Monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi mm. muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Viikkoa vietetään 7.-17.9.2017.

Festivaaliohjelma sisältää vuosittain noin 250 tapahtumaa ja tarjoaa tapahtumasisältöä niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin, ympäri kaupunkia. Vuonna 2016 festivaali keräsi yhteensä 158 000 kävijää.

ID Helsinki on vain alan ammattilaisille ja asiakkaille tarkoitettu tapahtuma, mutta sisältönsä puolesta täydentää luontevasti Helsinki Design Weekin tarjontaa. 

Lisätietoja viikosta: www.helsinkidesignweek.com