Projektiuutiset

Projektiuutiset on rakennusalan ammattijulkaisu, joka esittelee ajankohtaisia ja merkittäviä rakennushankkeita. Lehteä on julkaistu vuodesta 1988 lähtien.
 
Projektiuutisten hanke-esittelyiden yhteydessä tuodaan esille luettelo kohteen toteuttajista: mm. suunnittelijat, urakoitsijat, materiaali- ja palvelutoimittajat. Projektiuutiset on käytännössä ammattilaisille esiteltyjen kohteiden tiimoilta referenssihakemisto etsittäessä tekijöitä ja ratkaisuja tuleviin rakennuskohteisiin.
 
Esiteltävät kohteet ovat ajankohtaisia esimerkkejä käytetyistä materiaaleista ja ratkaisuista. Projektiuutisten näköislehdet ovat saatavilla netistä.
 
Projektiuutisten jakelu perustuu RPT:n rakennushankkeiden tietokantaan, jota RPT:n tutkimus päivittää jatkuvasti. Tietokannassa on reaaliaikaiset tiedot meneillään olevista ja alkavista rakennushankkeista sekä niissä toimivista rakennuttajista, suunnittelijoista ja urakoitsijoista yhteyshenkilöineen. Projektiuutiset jaetaan postitse yhteyshenkilöille, jotka ovat parhaillaan aktiivisesti mukana rakennushankkeissa.

http://www.projektiuutiset.fi/