Art Exposure_Academic View 924_ROOM_18155.jpg
Rooms _ Ambience EXPONA CLIC 19dB_a_CLIC19dB_9026_300dpi_CMYK_180918.jpg

Resta-lattiat

Resta-Lattiat on erikoistunut korkealaatuisten lattiapäällysteiden maahantuontiin ja myyntiin. Toimitamme lattiapäällysteitä julkisiin tiloihin kaikkialla Suomessa.

Resta-Lattiat edustaa maailmanlaajuisesti tunnettuja lattiabrändejä. Laajaan tuote-valikoimaamme kuuluvat vinyylilaatat, vinyylilankut, kudotut vinyylilattiat, tekstiilimatot, tekstiililaatat, kumilattiat, korkki- sekä puuseinäpäällysteet. 

Tule tutustumaan 2019 uutuuksiin:

IVC/Mohawk group lanseerasi kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset sekä suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaaleista valmistetut Art-malliston tekstiililaatat.

FlexLok-tarrojen avulla IVC tekstiililaatan asennus on helppoa ilman liimaa.

Objectflorin Expona Clic 19dB lukkopontillisessa vinyylilankussa on valmiiksi asennettuna askeläänieriste ja tuote soveltuu erinomaisesti julkisen kulutuksen kohteisiin. Myös Expona Design mallisto uudistui täydellisesti ja mallistossa nyt monia raikkaita kuoseja.

Wooden Wall Designin (WWD) ainutlaatuiset puuseinäpaneelit luovat tilaan ja sisustukseen aivan uuden ilmeen. Eurooppalaisesta raakapuusta sekä kierrätyspuusta osin käsityönä valmistettavia paneeleja on tarjolla 24 erilaista mallia.

www.restalattiat.fi

Edustukset ja maahantuonnit:

Expona www.objectflor.de

Aspecta http://www.aspectaflooring.com

Elemental by Aspecta https://elementalbyaspecta.com/en/

IVC/Mohawk www.ivc-commercial.com

Toucan-T www.toucan-t.de

Chilewich www.chilewich.com

Hellsten flooring www.hellstenflooring.fi

Wise http://wisefloor.com

WWD www.woodenwalldesign.com