01-Hermian_Farmi_700.png
02-Northern_700.png
03-Cantarutti_700.png
04-Maze_700.png

Restatop

Julkitilojen arvostettu ja ammattitaitoinen sisustaja

Olemme kalusteiden ja valaisimien maahantuoja. Tuontiverkostomme muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjontamme designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin.

Sisustamme ammattitaidolla ja yli 25 vuoden kokemuksella ravintolat, kahvilat, hotellit, toimistot, myymälät ja hoivakohteet. Vankka kokemuksemme takaa luotettavan ja osaavan otteen monipuolisiin projekteihin. Meidän kauttamme hoituu myös kiinteiden erikoiskalusteiden rakentaminen ja tilojen muutostyöt, halutessasi avaimet käteen -periaatteella.

Palvelumme on joustavaa, ja saat käyttöösi monipuolisen osaamisemme yhdellä sopimuksella. Asiantuntevan, sitoutuneen ja mutkattoman henkilökuntamme kanssa on helppo työskennellä.

Tänä vuonna Restatopin osastolla nähdään upeita uutuuksia kolmelta valmistajalta: Northern, Cantarutti ja Maze. Lähestymme messuja rennolla ”olohuone” -teemalla, sillä mielestämme nykyajan hektisistä toimisto- ja työympäristöistä tulee löytyä tilaa myös rentoutumiselle ja inspiraatiolle. Olemme koonneet osastolle näyttäviä valaisimia, lounge-nojatuoleja sekä käytännöllisiä säilytysratkaisuja.

Tutustu messutarjontaan etukäteen blogissamme: https://restatop.fi/blogi/2018/08/13/id-helsinki-2018/

https://restatop.fi/