Smartblock

“THIS IS THE SMARTBLOCK”
 
Smartblockit ovat liikuteltavia tilakuutioita, joiden monikäyttöisyys on täysin omaa luokkaansa. Ääntä akustoivat materiaalit tarjoavat oman rauhallisen tilan mihin tahansa ympäristöön ja yksi avonainen seinä mahdollistaa helpon tulemisen ja menemisen. Smartblock -tilakuutiota voi käyttää todella monipuolisissa käyttötarkoituksissa erilaisissa paikoissa ja liikuteltavuutensa ansiosta ne ovat helppo ja nopea siirtää tilassa paikasta toiseen. 

Smartblock-tilakuutiot mahdollistavat joka päivä mukavan työskentelyn ja nopeat kohtaamiset tuhansille ihmisille ympäri maailmaa. Smartblockeissa on otettu huomioon kaikki nykyaikaisen työskentelyn ja nopean kohtaamisen tarpeet mukavuutta ja omaa rauhaa unohtamatta. 

Kaikissa Smartblock-malleissa on useita latauspistokepaikkoja, säädettävät ja himmennettävät LED-valot, ryhdikkäät sekä mukavat istuimet ja pöytätaso. Smartblock FD-mallissa on lisäksi 32” HD näyttö sekä kaiuttimet.
 
Smartblock Oy on kotimainen Smartblock-tilakuutioita myyvä, markkinoiva ja kehittävä yhtiö. Kaikki Smartblockit valmistetaan Suomessa. 

 
>> www.smartblock.fi