Hush Pod meeting space, ilmava ratkaisu äänieristettyyn tilaan.   HushPod luo rauhallisen ja äänettömän työskentely-ympäristön neuvotteluille ja keskittymistä vaativalle työlle. Suodattaa ulkopuoliset taustaäänet ja pitää tilan sisäiset keskustelut HushPodin sisällä. Helppo käyttää  -  sopiva lämpötila  -  hyvä ilman laatu!


Hush Pod meeting space, ilmava ratkaisu äänieristettyyn tilaan.
HushPod luo rauhallisen ja äänettömän työskentely-ympäristön neuvotteluille
ja keskittymistä vaativalle työlle. Suodattaa ulkopuoliset taustaäänet ja pitää tilan
sisäiset keskustelut HushPodin sisällä.
Helppo käyttää  -  sopiva lämpötila  -  hyvä ilman laatu!

Referenssi, Essex Yliopisto UK , upea Writewall -kaksi tarkoitusta -heijastuspinta lähiprojektorille ja kirjoituspinta huomaamattomalla vaakasaumalla.

Referenssi, Essex Yliopisto UK, upea Writewall -kaksi tarkoitusta -heijastuspinta lähiprojektorille ja kirjoituspinta huomaamattomalla vaakasaumalla.

Referenssi, Lincolnin Yliopisto UK,  koko seinä Writewall kirjoituspintana huomaamattomalla pystysaumalla.

Referenssi, Lincolnin Yliopisto UK, koko seinä Writewall kirjoituspintana huomaamattomalla pystysaumalla.

TK-Team

TK-Team (est.1972) on suomalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi kirjoitus- sekä ilmoitustauluja, interaktiivisia LED-kosketusnäyttöjä ja akustisia tilaratkaisuja. Tuotteemme parantavat visuaalisia esityksiä ja tilojen akustiikkaa niin yritys-, ammatti- julkisten tilojen kuin koulu- sekä päiväkotien käyttöön.

Erityinen vahvuutemme on räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus ja asennus arkkitehtien suunnittelun mukaisesti.

TK-Team konserni myy ja toimii omien tytäryhtiöidensä ja jälleenmyyjien kautta yli 20 maassa. Lähes 50 vuoden kokemuksella ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme kohteeseen parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun.

ID Helsinki messuilla lanseeramme uuden Hush -akustiikkamalliston.

Tule testaamaan PhonePodia ID Helsinki messuilla käytännössä.

Sinä suunnittelet  –me toteutamme!

http://www.tk-team.fi/

 

 

Hush Acoustic Sky  –  Taulu kelluu seinän pinnalla . Sky -akustiikkataulu äänieristää tilaasi modernilla ja kevyellä ilmeellä. Piilokiinnityksen ja viistoreunan ansiosta taulu on ilmava ja sulautuu osaksi seinää. Modernia tyylikkyyttä erityisesti business -ympäristöön.

Hush Acoustic Sky Taulu kelluu seinän pinnalla.
Sky -akustiikkataulu äänieristää tilaasi modernilla ja kevyellä ilmeellä. Piilokiinnityksen ja viistoreunan ansiosta taulu on ilmava ja sulautuu osaksi seinää. Modernia tyylikkyyttä erityisesti business -ympäristöön.