Hush Pod meeting space, ilmava ratkaisu äänieristettyyn tilaan.   HushPod luo rauhallisen ja äänettömän työskentely-ympäristön neuvotteluille ja keskittymistä vaativalle työlle. Suodattaa ulkopuoliset taustaäänet ja pitää tilan sisäiset keskustelut HushPodin sisällä. Helppo käyttää - sopiva lämpötila - hyvä ilman laatu!


Hush Pod meeting space, ilmava ratkaisu äänieristettyyn tilaan.
HushPod luo rauhallisen ja äänettömän työskentely-ympäristön neuvotteluille
ja keskittymistä vaativalle työlle. Suodattaa ulkopuoliset taustaäänet ja pitää tilan
sisäiset keskustelut HushPodin sisällä.
Helppo käyttää - sopiva lämpötila - hyvä ilman laatu!

Referenssi, Essex Yliopisto UK , upea Writewall -kaksi tarkoitusta -heijastuspinta lähiprojektorille ja kirjoituspinta huomaamattomalla vaakasaumalla.

Referenssi, Essex Yliopisto UK, upea Writewall -kaksi tarkoitusta -heijastuspinta lähiprojektorille ja kirjoituspinta huomaamattomalla vaakasaumalla.

Referenssi, Lincolnin Yliopisto UK,  koko seinä Writewall kirjoituspintana huomaamattomalla pystysaumalla.

Referenssi, Lincolnin Yliopisto UK, koko seinä Writewall kirjoituspintana huomaamattomalla pystysaumalla.

TK-Team

TK-Team (est.1972) on suomalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi kirjoitus- sekä ilmoitustauluja, interaktiivisia LED-kosketusnäyttöjä ja akustisia tilaratkaisuja. Tuotteemme parantavat visuaalisia esityksiä ja tilojen akustiikkaa niin yritys-, ammatti- julkisten tilojen kuin koulu- sekä päiväkotien käyttöön.

Erityinen vahvuutemme on räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus ja asennus arkkitehtien suunnittelun mukaisesti.

TK-Team konserni myy ja toimii omien tytäryhtiöidensä ja jälleenmyyjien kautta yli 20 maassa. Lähes 50 vuoden kokemuksella ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme kohteeseen parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun.

http://www.tk-team.fi/

 

 

Hush Acoustic Sky  –  Taulu kelluu seinän pinnalla . Sky -akustiikkataulu äänieristää tilaasi modernilla ja kevyellä ilmeellä. Piilokiinnityksen ja viistoreunan ansiosta taulu on ilmava ja sulautuu osaksi seinää. Modernia tyylikkyyttä erityisesti business -ympäristöön.

Hush Acoustic Sky Taulu kelluu seinän pinnalla.
Sky -akustiikkataulu äänieristää tilaasi modernilla ja kevyellä ilmeellä. Piilokiinnityksen ja viistoreunan ansiosta taulu on ilmava ja sulautuu osaksi seinää. Modernia tyylikkyyttä erityisesti business -ympäristöön.