LiveDivider-01-LR.jpg
Live_Picture_XL_2.jpg

Viherviisikko

Vihersisustaminen voi tarkoittaa niin yksittäisiä viherkasvi-istutuksia kuin laajoja talvipuutarhojakin. Kattava valikoimamme koostuu niin elävistä viherkasveista kuin silkkikasveistakin, joten meiltä löydät sopivat kasvivaihtoehdot kaikenlaisiin tiloihin. Viherkasveilla sisustaminen on oiva tapa lisätä tilan viihtyvyyttä ja kohottaa tilassa oleskelevien mielialaa.

Vihersisustus on helppo tapa lisätä toimiston viihtyvyyttä ja parantaa sen antamaa ensivaikutelmaa. Näyttävillä ratkaisuilla, kuten viherseinillä, voidaan toteuttaa tiloja, jotka vierailijat muistavat vielä pitkään vierailun jälkeenkin.

Viherkasveilla sisustaminen myös parantaa sisäilman laatua. Kasvit kehittävät uutta happea, kosteuttavat ilmaa ja sitovat samalla itseensä haitallisia kemikaaleja. Kasveilla on myös tutkitusti parantava vaikutus työtehoon ja työntekijöiden vireyteen.

Viherkasvien ja ruukkujen valinnassa tulee ottaa huomioon tilan arkkitehtuuri, tunnelma ja kasvien elinolosuhteet. Suunnittelijamme seuraavat trendejä aktiivisesti, ja tuovat viimeisimmät ideat mukaan suunnittelutyöhön.

Olemme toteuttaneet erilaisia sisustuksia jo parinkymmenen vuoden ajan, joten tiedämme tarkkaan, minkälaiset kasvit menestyvät missäkin ympäristössä, ja miten vihersisustuksesta luodaan mahdollisimman helppohoitoinen.

www.viherviisikko.fi